Anička Slováčková: Další zdravotní potíže!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 11:52

Jako by toho nebylo málo! S rakovinou bojující Aničku Slováčkovou postihly hned na začátku roku další zdravotní potíže. Herečka a zpěvačka musela odříct práci a ulehnout do postele. Co přesně jí skolilo?

Počínaje lednem nastoupila Anička Slováčková druhou fázi léčby rakoviny prsu, která se má skládat z 12 chemoterapií, po jedné každý týden. Ještě o víkendu sdílela na sociální síti fotografii, ze které odvaha jen čišela. Pak se ale stalo něco, co si nikdo nepřál.

Talentovaná herečka a zpěvačka, která se i během náročné léčby snažila pracovat, musela odříct závazky, protože její tělo oslabené zákeřnou nemocí vypovědělo službu. Obyčejné nachlazení bylo pro imunitu vážně nemocné Aničky až příliš těžkým soupeřem.

„Bohužel se mi za noc přitížilo, takže z postele dneska nevylezu,“ posteskla si na instagramu dcera slavných rodičů, kteří jsou jí oporou stejně jako kolegové. „Andulko, odpočívej, ať je ti brzy líp!“ vzkázala třeba muzikálová herečka Eliška Ochmanová.

Až Slováčková nachlazení vyleží, pustí se zase do boje se zákeřnějším protivníkem. Podle novoročního přání ale věří, že rakovinu brzy porazí. „Jsem ráda, že do té kulaté dvacítky jdu s čistým štítem, a kdyby přece jen byly nějaké neduhy, tak se vyřeší během ledna,“ doufá.

Témata: Anna Slováčková