Pavel Novotný rázně o Řepkovi: Pořád nemá svobodu!

Kateřina Kristelová je zvěčněná na bicepsu Tomáše Řepky! 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 11:16

Pavel Novotný si ohledně Tomáše Řepky a především jeho přítelkyně Kateřiny Kristelové nikdy nebral servítky. Není proto divu, že bývalý bulvární novinář měl nutkání okomentovat i propuštění fotbalisty z vězení. Jak vnímá nynější situaci on?

Ostře sledovaný pár Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová patřil vždy k objektům zájmu Pavla Novotného. Ten sice už není bulvárním novinářem, ale včerejší propuštění fotbalisty z vězení na svobodu mu samozřejmě neuniklo. Na sociální síti Twitter tomu dokonce věnoval několik řádků.

Starosta pražských Řeporyjí vyslovil názor, že bývalý reprezentant vlastně žádnou svobodu nezískal. „Nebohému Řepkovi končí svoboda a byl vydán na pospas predátorce a jejímu peklu. Ten kluk si to nezaslouží! Moc bych mu přál, aby byl brzy zbaven okovů skutečných a našel svobodu, klid a usmíření sám se sebou i rodinou,“ napsal.

„Čeká nás velká komedie. Krom Řepkovo vnutila Kateřina Kristelová i knihu svou o návštěvách u Toma. Dále jsou tu dvě skupiny, které chtějí Tomáše Řepku za každou cenu od ní zachránit. Ty čeká epický střet s psychopatkou. Bude co sledovat,“ dodal ještě Novotný v jednom z komentářů.

Řepka měl původně ve vězení strávit dva a půl roku za zpronevěru luxusního automobilu, internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou a maření úředního rozhodnutí. Borskou věznici opustil včera po druhé hodině odpoledne.

Témata: Pavel Novotný Tomáš Řepka Kateřina Kristelová