Agáta Prachařová: UŽ NENÍ CESTY ZPĚT!

Agáta Prachařová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 10:40

Agáta Prachařová vyrazila do rádia povídat o svém úspěchu na Instagramu, zároveň si ale nenechala vzít možnost opřít se do svého manžela. Jakubu Prachařovi dala jasně najevo, že už není cesty zpět.

Před pár dny psala Agáta Prachařová na svém instagramovém profilu o návratu k thajskému boxu, se svým manželem Jakubem Prachařem si ale vyřizuje účty jinak. Ukázala třeba osobu, která jí – na rozdíl od něj – nikdy neopustí. Rýpla si do něj ovšem i v rozhovoru pro youtube kanál radia Evropa 2.

Interview se točilo právě kolem Instagramu, který dvojnásobné mamince slušně vydělává. Agáta přiznala, že nejvíc peněz tam vydělala právě s Jakubem. „To jsem dostala za reklamu na vanu. To jsem ležela nahá ve vaně, to jsem ještě dělala se svým exmanželem, takže to jsme dostali jako opravdu hodně,“ svěřila se.

Dcera herečky Veroniky Žilkové byla zatím vdaná jen za Prachaře, takže slovem exmanžel musela myslet jeho. Koncem listopadu ale tvrdila, že formální dořešení rozvodu nechávají až na nový rok. Je otázkou, jestli se to už stalo, nebo chtěla jen Agáta dát jasně najevo, že už je to pro ní minulost.

O tom, že to celé hodila za hlavu poskytla důkaz, když si jí v rádiu zeptali, zdali je větší značkou příjmení Prachařová, nebo Hanychová. „Určitě Agáta Hanychová, protože ho nikdo nezná,“ dodala s úsměvem.

Témata: Agáta Hanychová