Šťastná Lucie Bílá: Od přítele dostala dárek od srdce!

Lucie Bílá a Radek Filipi 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 8:51

Lucii Bílou potěšil její partner Radek Filipi dárkem od srdce. Svalovec, kterého zpěvačka označuje za toho pravého, oslovil zlatníka, který věc vyrobil. Jde snad o zásnubní prsten?

Lucie Bílá adresovala o Vánocích dojemné vyznání svému partnerovi Radku Filipimu, že láska k ní byla snad ještě štědřejší, než Ježíšek. „Dívám se na muže vedle sebe a říkám si, jak se mi tohle povedlo… Je přesně takový, jak vypadá, rovný, spravedlivý, laskavý, zábavný, spolehlivý, milující a tak příšerně sexy, že se mi z toho motá hlava,“ napsala na instagramu.

Úřadující mistr světa v bench-pressu se rozhodl, že své city vyjádří prostřednictvím další hmotné věci – dárku, který nechá na míru vyrobit. Jde o šperk, a tak se opět vyrojily spekulace o svatbě, kterých byly plné stránky novin už loni.

„Už jsem vyráběl šperk… pro sportovce různých disciplín, pro herce různých rolí, pro frontmany různých kapel, dokonce i pro kosmonauta… ale Lucie Bílá je jen jediná a jedinečná,“ prozradil tajemství zlatník Vlastimil Kalaš.

Bohužel, o prsten osazený diamantem nejde. Podle serveru blesk.cz se jedná o přívěšek znázorňující pannu Marii s velice propracovanými detaily. Přesto není pochyb o tom, že Slavici udělal velkou radost.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi