Tomáš Řepka: Po propuštění dojemné vyznání lásky!

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 8:24

Tomáš Řepka je štěstím bez sebe, v pondělí se dočkal propuštění z výkonu trestu na svobodu. Vůbec nejšťastnější je pak v přítomnosti přítelkyně Kateřiny Kristelové, které dojemně vyznal lásku.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Tomáš Řepka se dočkal propuštění z vězení, kde měl původně strávit dva a půl roku za zpronevěru luxusního automobilu, maření úředního rozhodnutí a internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou. Ta na něj logicky u bran věznice nečekala, jiná žena ale přítomna byla.

Bývalý fotbalový reprezentant opustil borskou věznici krátce po 14. hodině odpolední. Čekala tam na něj přítelkyně Kateřina Kristelová, se kterou odjeli pryč v červeném autě, aniž by promluvili s přihlížejícími novináři. Své pocity si nakonec přesto nenechali pro sebe.

„Na tebe jsem čekal celý život,“ vyznal se dojemně ze svých citů Řepka, který má z předchozích dvou manželství tři děti. Kristelovou ale evidentně považuje za svou osudovou partnerku. Moderátorka označila propuštění partnera za „nejhezčí opožděný vánoční dárek“.

Jaké jsou nynější plány ostře sledovaného páru? Těžko říct, ale Kristelová dříve naznačila, že spolu „nejdřív někam odjedou“. V plánu měla i velkou přivítací party se sportovci a lidmi, kteří Tomáše podporovali.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová