Zpěvák známé české kapely měl vážnou nehodu

Zpěvák kapely Eddie Stoilow měl hrozivě vyhlížející nehodu

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 21:08 | Aktualizováno: 7. ledna 2020 8:52

Cesta domů z dovolené ze zahraničí skončila pro zpěváka populární české kapely, která je známá i v cizině, předčasně. Automobil je po ní totálně na odpis. Jak dopadl samotný hudebník a jeho rodina?

Kapelu Eddie Stoilow, která má nejen v Česku desítky tisíc fanoušků, málem postihla na začátku letošního roku tragédie. Zpěvák Honza Žampa totiž na silnici ztratil kontrolu nad svým vozem a začalo drama. 

Frontman populární formace se o celém incidentu, ze kterého naštěstí všichni vyvázli, poreferoval na sociální síti. „Včera večer jsme jeli s rodinou z lázní v Německu. Začalo chumelit. Přesto, že jsem jel 30 kilometrů auto odjelo samovolně do boku, nakoplo nás svodidlo a šli jsme 1 a půlkrát přes střechu. Popraskalo sklo, a chaos,“ napsal.

„Hlavní je, že jsme všichni v pořádku. Žádný alkohol, pomalá jízda, a stejně si to dělalo, co chtělo. Jen pro varování, jezděte opatrně, a milujte se každý den,“ vzkázal řidič, jehož auto skončilo na střeše. 

Zatímco pasažéři nehodu ve zdraví přečkali, automobil je na odpis. Žampa proto sháněl nejen odvoz ze Železné Rudy, ale i nový vůz.

Témata: skupina Eddie Stoilow