V tohle už Češi nevěřili: Seriál Most! se vrací!

seriál Most!

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 20:20

Přáním řady Čechů byl po loňském konci premiérové řady seriálu Most! jeho návrat na obrazovky. Ten se koná právě dnes, ovšem v trochu jiné formě, než si televizní diváci přáli.

Skoro na den přesně rok po premiéře se na televizní obrazovky vrací seriál Most!, který v loňském roce uchvátil diváky. ČT bude dobrodružství Luďana opět vysílat v pondělí po 21. hodině. Pokud jste ale dění kolem nesledovali, je dobré vědět, že nejde o nové díly, ale pouze o reprízy jediné řady, která podle všeho kdy vznikne.

Podle údajů, které loni získala redakce stars24.cz, sledovaly seriál až dvě třetiny plátců koncesionářských poplatků, kterých jsou v Česku zhruba tři miliony. Marná však byla snaha generálního ředitele Petra Dvořáka přemluvit tvůrce k natočení pokračování. 

„Ptal jsem se ho (režiséra Jana Prušinovského - pozn. red.), jestli by vůbec něco takového mohl zvažovat, ale on i Petr Kolečko, který s ním psal scénář, by radši začali pracovat na jiném projektu,“ prozradil tehdy serveru blesk.cz šéf veřejnoprávní televize.

Neoblomnost dua musela mrzet především herce, kteří se tak dostali do povědomí českých diváků. Již dnes můžete opět sledovat, jak excelovali Erika Stárková v roli Dáši nebo Zdeněk Godla jako Franta. 

Témata: seriál Most! Česká televize