Anička Slováčková: Odvážné foto před druhou fází léčby!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 18:44

Další psychicky i fyzicky náročné období čeká hned na začátku nového roku Aničku Slováčkovou, která už nějaký čas bojuje s rakovinou. Odvaha ale dceři slavných rodičů evidentně nechybí, o čemž svědčí fotka, kterou sdílela na sociální síti.

Anička Slováčková strávila velkou část závěru minulého roku v rukou lékařů, kteří jí diagnostikovali rakovinu prsu. Talentovaná herečka a zpěvačka se ovšem zákeřné nemoci postavila čelem a momentálně už má za sebou první fázi léčby.

Jak ale prozradila před Vánoci, hned od ledna začíná druhá fáze trvající 12 týdnů s jednou chemoterapií každý týden. „Jsem ráda, že do té kulaté dvacítky jdu s čistým štítem, a kdyby přece jen byly nějaké neduhy, tak se vyřeší během ledna,“ prohlásila prostřednictvím instagramového účtu.

Na něm nyní sdílela fotografii, ze které odvaha jen čiší. Dcera slavných rodičů na ní opět ukázala holou hlavu bez vlasů, o které ji připravila právě nemoc. Fanoušci umí její odvahu náležitě ocenit.

Možná se to promítne i v jedné tuzemské hudební anketě. Slováčková totiž na sociální síti vyzvala příznivce, aby podpořili její kapelu Aura. „První kolo probíhá do 31. ledna a my jsme pro kategorii skladba vybrali náš nejnovější singl!“ konstatuje.

Témata: Anna Slováčková