Lucie Šafářová na mateřské: Řekla, z čeho měla STRACH!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 17:55

Lucie Šafářová má bezpochyby radost z toho, že první týdny mateřské probíhají hladce, protože přiznala, že z některých věcí měla obavy. Čeho se bála kvůli malé Leontýnce?

Zatímco Tomáš Plekanec je v plném zápřahu na ledě, jeho partnerka Lucie Šafářová si užívá první týdny na mateřské. Sice už si posteskla, že rodičovské povinnosti dokážou pořádně unavit, zároveň je to ale velká radost. Energii může bývalá tenistka načerpat třeba v přírodě.

„Krásný slunečný den a my vyrazili na prochajdu do lesa!“ okomentovala novopečená maminka snímek, který zveřejnila na svém instagramovém profilu. Zároveň ale poprvé přiznala, že z jedné věci měla původně strach.

Šafářová se bála toho, jak zvládne nově narozeného člena rodiny její pejsek. „Otestovali jsme kočár v terénu a Rockymu se také líbí! Měla jsem z toho obavy, ale je to parádní ochranář Leontýnky,“ oddechla si.

Je zkrátka vidět, že pro Lucii jde o prvního potomka, a tak je přece jen o něco nervóznější než její partner. Plekanec má totiž dva starší syny z předchozího vztahu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Témata: Lucie Šafářová