Karel Šíp: Exmanželka mu dělá starosti!

Karel Šíp 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 15:39 | Aktualizováno: 8. ledna 2020 18:39

Karlu Šípovi přidělává v poslední době starosti bývalá manželka. Marcelu Holanovou trápí i několik měsíců po vážné operaci zdraví. Informace z jejího okolí nejsou moc optimistické. Co přesně zpěvačku trápí?

Karla Šípa naposledy trápilo zdraví na podzim, zajímá ho však i zdraví jeho blízkých, mezi které jde řadit i bývalou manželku Marcelu Holanovou, s níž má syna Karla. Zpěvačka v minulém roce absolvovala výměnu kyčelního kloubu, ale bolesti ji stále neopustily. Podle serveru ahaonline.cz by jí i oblíbený moderátor přál, aby mohla konečně zase normálně chodit.

Na lepší časy se ale zatím neblýská. Podle dobře informovaného zdroje zmíněného webu na tom zdravotně není moc dobře a při chůzi jí stále musí někdo pomáhat. Potvrdila to i její kamarádka Marcela Březinová, která podle svých slov nepozoruje téměř žádné zlepšení.

Pravdou je, že Šíp ví o výměně kloubu své. Před několika lety se totiž spekulovalo o tom, že má podobné problémy. „Prodělal jsem vleklý zánět a teď se už konečně začínám rozhýbávat. Endoprotéza mi ale nikdy nehrozila a nehrozí. To byl čirý výmysl,“ řekl v roce 2012 Právu.

„Držím se pravidla, že je dobré nic nepodceňovat. Jakmile je něco, s čím si člověk už sám nepomůže, musí vsadit na doktory, protože mu nic jiného nezbývá,“ dodal tehdy. Snad bude lékařům naslouchat i jeho bývalá manželka.

Témata: Karel Šíp Marcela Holanová