Ivana Gottová: NOVÁ LÁSKA na obzoru?

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 14:24 | Aktualizováno: 8. ledna 2020 15:04

Jsou to teprve tři měsíce, co Ivana Gottová přišla o manžela. Jelikož ale platí, že má ještě velkou část života před sebou, nedá se vyloučit, že si jednoho dne někoho najde. Jak moc je to pravděpodobné?

Ivana Gottová s největší pravděpodobností zatím vůbec nepomyslela na hledání nového životního partnera, je ale jasné, že pro řadu mužů bude velice zajímavou partií. Kdoví, možná se některému z nich jednoho dne poštěstí. Ostatně jedna věštkyně už naznačila, jak to nejspíš celé bude.

Jak uvádí slovenský server cas.sk, podle věštkyně Helen Silván je zatím patrné, že je vdova ve stresu z říjnového úmrtí manžela Karla Gotta (†80). Až ale smutek opadne, usměje se na ní v mezilidských vztazích štěstí. Ivana prý půjde na dračku, zájem o ní projeví minimálně čtyři muži zároveň.

Podle věštkyně bude mít Gottová problém si vybrat jenom jednoho z nich. Nakonec se to ale povede a bude velice šťastná. Údajně přitom není vyloučeno, že půjde o někoho, koho už zná z dřívějška.

Každopádně noví nápadníci by měli vědět, že ani sám Mistr to se svou budoucí manželkou neměl zprvu vůbec jednoduché. Po seznámení na předávání cen TýTý mu totiž po žádosti o telefon dala špatné číslo. Jak to nakonec dopadlo, to už dnes všichni víme.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott