Vlaďka Erbová má nového chlapa? Spekulacím učinila přítrž!

Vlaďka Erbová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 13:45

Od rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim zůstává Vlaďka Erbová nezadaná, přesto se na jejím profilu na sociální síti objevila fotografie s pohledným mužem. Znamená to snad, že si modelka někoho našla?

Vlaďka Erbová se musela před časem rozloučit s náručí Michala Gulašiho a o Vánocích skousnout hodně hořkou pilulku. Hokejista brněnské Komety se pochlubil fotografií s novou partnerkou, která zaujala především potetovaným tělem. Chvíli jsme ale všichni žili v domnění, že mu modelka vše oplatila stejnou mincí.

Dvojnásobná maminka se na sociální síti vytasila s fotografií, na které je během silvestrovské návštěvy jednoho brněnského podniku v objetí s neznámým potetovaným mladíkem. Původně vše nechávala bez komentáře, nakonec se ale rozhodla uvést věci na pravou míru.

„Fešáci byli na oslavě rovnou dva, a to majitelé baru Malej velkej, kam se, asi nejen já, jako host velmi ráda vracím,“ řekla serveru expres.cz kráska, která se z jihomoravské metropole přestěhovala do rodného Mostu. Závěr roku ale trávila v Brně.

Společnost jí ale rozhodně nadělal nový přítel, jak se mohli někteří lidé domnívat. „Nic v tom nehledejte, jsme jenom přátelé. Svého partnera bych si na Instagram nedala,“ vzkázala poměrně jasně Erbová.

Témata: Vlaďka Erbová