Tomáš Řepka se dočkal propuštění: První reakce Kristelové!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 13:08

Jako blesk z čistého nebe dnes přišla zpráva o propuštění Tomáše Řepky na svobodu. Je jasné, komu udělala tato informace největší radost. Přítelkyně Kateřina Kristelová už na ni zareagovala.

Jak vás stars24.cz informoval, Tomáš Řepka bude někdy během dnešního tříkrálového dne propuštěn z vězení, kde měl původně strávit dva a půl roku. Není pochyb o tom, že se setkání s ním nemůže dočkat jeho přítelkyně Kateřina Kristelová.

Blondýnka poměrně stroze projevila radost prostřednictvím profilu na sociální síti, jak to je u ní ostatně zvykem. Zveřejnila tam totiž fotku z doby, kdy žil Řepka spořádaný život a hrál fotbal za pražskou Spartu, s doprovodným komentářem „Yes“.

Kam povedou Řepkovy první kroky po propuštění na svobodu? Moderátorka to naznačila již koncem srpna. „Nejdřív spolu někam odjedeme. Naše rodina nám dala dárek, protože chtěla, abychom byli spolu. Pro Tomáše chystám velkou přivítací party, kde bude mít všechny lidi, které má rád, všechny sportovce, kteří mu i tady vyjadřují podporu,“ řekla tehdy extra.cz.

Uvedla také, že chtějí žít normální život, fotbalistovým snem je zisk „áčkové“ trenérské licence. Oba však měli dostat i společnou pracovní nabídku. „Existují televize, které nás do něčeho přemlouvají, i když Tomášovi se do toho moc nechce,“ svěřila se Kristelová. Tak uvidíme, co se bude v následujících dnech a týdnech dít.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka