Dominika Gottová: Bere Tima na milost?

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 11:53

Dominika Gottová se koncem minulého roku rozhodla, že od základu změní svůj život. Opustila manžela i Finsko, kde s ním dlouhá léta žila, a mluvila o rozvodu. S každým dalším dnem je ale pravděpodobnější, že to nakonec celé dopadne jinak.

Dlouho to vypadalo, že je Dominika Gottová neoblomná. Že když už opustila manžela i Finsko a pomalu se usazuje zase doma v Česku, neexistuje nejmenší šance na obnovu vztahu s nevěrným a psychicky nemocným Finem. Dění posledních dní ale naznačuje zase něco trochu jiného.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) s Timem Tolkkim obnovila telefonický kontakt a nebrání se jeho návštěvě v Praze. „Pokud se bude chovat slušně a hezky, tak s tím nemám problém. Ale trvám si na všem, hlavně pak na tom, že zůstávám v Česku a že se do Finska za ním vracet nebudu. Manželství s ním chci kvůli dluhům, které nasekal, ukončit,“ řekla webu blesk.cz.

Otázkou je, zdali je Dominika skálopevně přesvědčená o tom, co říká. Podle serveru expres.cz totiž dala metalovému hudebníkovi poslední šanci. V březnu se prý mají nastěhovat do společného bytu v Praze a žít tam.

Gottová přitom po návratu do Česka přiznala, že měla poslechnout otce, který ji před Timem varoval. Navíc si přál, aby si vrátila stará dobrá Dominika. Tak uvidíme, jak se nakonec celá situace s manželem vyvine.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki