Jakub Prachař: Takhle se mstí Agátě?

Jakub Prachař 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 9:24

Rozvod sice Prachařovi ještě formálně nevyřešili, ale zdá se, že mu doopravdy nic nebrání. Jakub vzal totiž na místo, které měl neodmyslitelně spjaté s Agátou, svou novou přítelkyni Denisu. Jeho žena ale nechce zůstat stranou.

Na papíře jsou stále ještě manželé, společnou řeč ale hledají těžko. Agáta Prachařová zvala Jakuba o Vánocích k sobě, ze setkání ale po vzájemné domluvě sešlo. Dvojnásobná maminka pak asi trochu provokativně sdílela na sociální síti fotku osoby, na kterou se může spolehnout. Jenže i herec a moderátor měl v posledních dnech příjemnou společnost.

Podle serveru expres.cz vzal Prachař do milovaných Krkonoš svou současnou partnerku Denisu Dvořákovou. Je přitom pravděpodobné, že to udělal tak trochu i na truc Agátě, která mu tam dělala doprovod v letech předcházejících.

Právě v Peci pod Sněžkou se do sebe manželé Prachařovi zakoukali a v posledních letech tam pravidelně jezdili spolu s moderátorem Liborem Boučkem a jeho ženou Gabrielou. Místo dcery herečky Veroniky Žilkové ale tentokrát zaujala modelka.

Úplně ovšem nezahálí ani Prachařová, která má rovněž v plánu romantický výlet s novým partnerem. S podnikatelem Zdeňkem má dle zmíněného serveru v plánu exotickou dovolenou na Bali.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka)