Ivana Gottová: Čechům SPLNÍ PŘÁNÍ! Nikdo v to už nedoufal!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. ledna 2020 20:22 | Aktualizováno: 5. ledna 2020 22:43

Už to vypadalo, že se nic konat nebude. Opak je ale pravdou. Vzpomínkový koncert na Karla Gotta bude! Jen si na něj budeme muset počkat!

Fanoušci Karla Gotta se dočkali! Vdova Ivana Gottová chystá velkolepý vzpomínkový koncert, při němž podle Blesku zazní největší hity zesnulého Mistra.

Na koncert ale bude potřeba si počkat. Měl by totiž proběhnout sice ještě tento rok, ale až v prosinci, a to v pražské O2 areně. Konkrétně by se měl uskutečnit 15. prosince.

Podle serveru by měli v rámci koncertu za přítomnosti televizních kamer zazpívat jeho nejbližší přátelé a kolegové. Vstupenky půjdou do prodeje letos na jaře, cena ale upřesněna nebyla.

Karel Gott zemřel 1. října před půlnocí ve své vile na pražské Bertramce. Léčil se s akutní leukemií. Legendě české populární hudby, která ovlivnila několik generací posluchačů, bylo 80 let. Fanoušci se mohli s oblíbeným zpěvákem rozloučit v pátek 11. října v paláci Žofín, kam přišlo zhruba 49.000 lidí.

O den později se konala zádušní mše ve svatovítské katedrále, kam se přišli s Gottem rozloučit příbuzní, přátelé, spolupracovníci, politici, zpěváci, herci, sportovci a další pozvaní hosté. Tento den byl zároveň dnem státního smutku. Zpěvákovy ostatky pozůstalí nechali převézt do motolského krematoria ke zpopelnění.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová