Leoš Mareš: Přijde o POLOVINU PENĚZ?!

Leoš Mareš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. ledna 2020 11:39 | Aktualizováno: 6. ledna 2020 21:59

Již za pár týdnů nás čeká další série pěvecké show SuperStar. I v ní nebude chybět populární moderátor Leoš Mareš, tentokrát ale v úplně jiné roli. A za úplně jiný plat!

Leoš Mareš byl s moderováním talentových soutěží, mezi které se řadí i SuperStar, odjakživa neodmyslitelně spjatý, skoro stejně jako s uváděním ranní show na jednom z tuzemských rádií. Show ostatně uváděl už v letech 2006, 2009 nebo v roce 2011 a 2018.

Tentokrát ale nebude moderovat, posadí se vedle Paľa Habery do poroty a stane se tak jedním z těch, kteří budou rozhodovat o osudu dalších zpěváků. Na jednu stranu paradox, protože Mareš sám o sobě tvrdí, že zpěvákem není a zpívat neumí.

Zajímavější ovšem jsou platové podmínky. Není tajemstvím, že jako moderátor si při soutěžních večerech přišel až na 4 miliony korun. Platy porotců jsou ale podstatně nižší!

Podle serveru extra si na největší balík peněz vždy přišel Habera, jehož honorář se pohyboval kolem dvou milionů korun. Tedy o polovinu méně, než kolik dostal Mareš. 

Jaké platy dostanou od televize porotci letos není známo, podle dostupných čísel z minulých let to ale vypadá, že porotci jsou na tom o zhruba polovinu hůře, než kolik pobíral moderátor Mareš.

Zůstane mu jeho honorář ve stejné výši, nebo si jako porotce také přijde jen na polovinu výdělku?

Témata: Leoš Mareš Superstar