Tereza Ramba: Jakého pohlaví je její dítě Slunce? Tady je odpověď!

Tereza Voříšková porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 21:08

Pohlaví prvního potomka Terezy Ramby, jehož narození herečka oznámila v listopadu, bylo dlouho záhadou. Teď ale začíná být jasno. Jakého pohlaví je Slunce, jak maminka dítě označovala?

V polovině listopadu vás stars24.cz informoval, že herečka Tereza Ramba (za svobodna Voříšková) porodila svého prvního potomka. O bližších podrobnostech, jako je např. datum narození či pohlaví dítěte, tehdy pomlčela, zatímco o detailech porodu se dlouze rozepsala na sociální síti.

Dítě, které má s manželem, tanečníkem Matyášem Rambou, označovala jako Slunce, což jako nápověda o pohlaví moc neposloužila. Teď to ale vypadá, že se hvězda komediální série Bobule přece jen prořekla.

Podle serveru super.cz se tak stalo během rodinného výletu na hor, během kterého herečka sdílela několik snímků s manželem a miminkem na sociální síti. Nejspíš nedopatřením v jednom z doprovodných komentářů naznačila pohlaví dítěte.

„Moje nejoblíbenější fotka. Aneb kluci, tak kde mají být. V rolbě,“ napsala novopečená maminka k fotografii. Vypadá to tedy, že se Tereze narodil chlapeček.

Témata: Tereza Voříšková