Tomáš Plekanec: Takhle zvládá rodičovské povinnosti!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 20:20

Tomáš Plekanec se před Vánoci stal potřetí tatínkem, a tak není divu, že i on se snaží doma přiložit ruku k dílu. Jeho partnerka Lucie Šafářová prozradila, jak hokejista zvládá rodičovské povinnosti. Je nápomocný, nebo spíš na obtíž?

Tomáš Plekanec s partnerkou Lucií Šafářovou si k Vánocům nadělili ten nejhezčí dárek, dceru Leontýnku, která se narodila jen pár dní před svátky. Oběma sportovcům tak přibyly příjemné rodičovské povinnosti.

Hokejista dopředu sliboval, že bude tenistce pomáhat, jak jen to bude možné. „Je to krásnej pocit, když je to mimčo malý a člověk může pomoct, a pro mě je to samozřejmost,“ nechal se slyšet. Na rozdíl od ní má navíc průpravu díky dvěma synům, které má s Lucií Vondráčkovou. Není proto divu, že výsledky se brzy dostavily.

Šafářová sdílela na instagramu snímek, na kterém Plekanec chová spinkající holčičku v náručí. Od přítelkyně si samozřejmě vysloužil pochvalu. „Táta je dobrý opatrovník dětí,“ okomentovala fotku v angličtině.

Zato novopečená maminka už si jednou posteskla nad únavou, kterou navíc nemůže zahnat oblíbeným šálkem kávy. „Tak přemýšlím, čím se člověk nakopne z té únavy, když při kojení bych také neměla a ta bez kofeinu to moc neumí,“ konstatovala. Nezbývá jí než doufat, že bude tatínek pomáhat co možná nejčastěji.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová