Jiří Krampol si nebere servítky! Co označil za hloupost?

Jiří Krampol 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 18:43

Herec a moderátor Jiří Krampol je i v pokročilém věku nebývale aktivní, víc než vlastní mu dělá starosti zdraví manželky Hanky, která je opět v péči lékařů. Jakou součást zdravého životního stylu považuje za hloupost?

Jiří Krampol má zase plnou hlavu starostí. Zatímco on je i v 81 letech ve výborné fyzické kondici, jeho manželka Hanka skončila opět v nemocnici kvůli prasklému vředu. Kdyby tak místo kouření cigaret trávila čas jako její muž, který i v pokročilém věku stále sportuje.

„Dělám všechno možné, co ještě můžu. Dvakrát týdně chodím běhat, v posilovně dělám protahovací cviky, aby se to moje staré tělíčko nerozsypalo,“ přiznal v rozhovoru na vlnách Českého rozhlasu.

Dnes se stejně důležitou součást zdravého životního stylu považuje i jídelníček. Známý bavič se ale odmítá jakkoliv omezovat. „Dietu jsem nikdy nedržel. Nejíst to, co mi chutná, považuji za hloupost,“ vysvětlil v pořadu Xaver a host.

Zatímco sportování zůstává prioritou, další Krampolův velký koníček jde poslední dobou stranou. „Cestování mám velice rád. To, co mě v poslední době odrazuje, je ale dlouhé čekání na letištích,“ dodal populární herec a moderátor.

Témata: Jiří Krampol