Ivana Gottová a JÁ? Muž se stejnými zájmy promluvil!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 15:38 | Aktualizováno: 3. ledna 2020 21:36

Ivana Gottová v loňském roce přišla o manžela a všechny zajímá, jestli si ještě někdy někoho najde. Teď se z jejího okolí ozval muž, který tvrdí, že má stejné zájmy. Co přesně ho zajímá?

I po více než třech měsících vdova Ivana Gottová truchlí za Karla Gotta (†80). Projevuje se to třeba tím, že si zatím nepřeje konání žádných vzpomínkových koncertů věnovaných jeho památce. Už dříve ale prostřednictvím mluvčí slíbila, že se jednoho dne takový koncert uskuteční.

„Chceme ubezpečit všechny, že Karel Gott si velmi dobře uvědomoval, že by svým fanouškům chtěl a měl dát možnost zavzpomínat na něj i tímto způsobem. Proto již o takovém koncertu sám přemýšlel a jeho přání, včetně konkrétní podoby, sdělil nám. Oznamujeme proto, že management takový koncert určitě v budoucnu uspořádá,“ uvedla před časem Aneta Stolzová.

Případného koncertu na počest Mistra by se v budoucnu rád zúčastnil i kapelník Pavel Větrovec. „Zatím, myslím, na pořadu dne není. Údajně management má v plánu koncert výhledově pořádat, v tuto chvíli mě nikdo neoslovil,“ řekl serveru super.cz.

„Kdyby se tak stalo, rád bych do toho šel. Ne za každou cenu a s každým samozřejmě. Musí to být na úrovni, jakou by si Karel zasloužil. Pokud to bude dělat Ivanka, bude to určitě všechno v pořádku. O tom nepochybuji. Ta má stejný zájem,“ dodal.

Témata: Ivana Gottová Pavel Větrovec