Andrea Verešová obětí krádeže: Zloděje vyprovodila přáním!

Andrea Verešová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 14:24

Radovánky na horách Andree Verešové zhořkly hned na začátku roku. Modelka a její příbuzní se stali terčem zlodějů, kteří je okradli o lyže a snowboardy. Vzkaz, který pro ně slovenská kráska má, ale všechny překvapil.

Vstup do nového roku si nejspíš představovala jinak. Andrea Verešová s rodinou se stala obětí krádeže, o které se dlouze rozepsala na sociální síti. „Tak včera nás překvapili zloději a ukradli nám oblíbené lyže a dětem snowboardy, takže nemají na čem trénovat,“ popsala výchozí situaci.

„Nikdy bych nic podobného neudělala, protože věřím, že všechno se v životě vrátí a karma je jen jedna. Snad jsme někomu pomohli. Zlodějům přeji, aby byli šťastní a snad si na těch ukradených lyžích neublíží a nic nezlomí,“ překvapila modelka.

Slovenská kráska přiznala, že jí bude zimní výbava chybět, na světě jsou ale i horší věci. „Nenecháme se od naší lásky k zimním sportům jen tak odradit. Děti mají další víkend závody, tak snad si na nové snowboardy zvyknou,“ vysvětlila.

Na závěr připomněla, že každý nemá takové možnosti pořídit si nové vybavení. „Bohužel jsou lidé a rodiny, které na zimní výbavu musí dlouho šetřit a je strašné, že je někdo jen tak okrade a kvůli tomu nemůžou ani jejich děti sportovat,“ dodala.

Témata: Andrea Verešová