Jakub Prachař: Silvestrovská pánská jízda!

Jakub Prachař s tátou Davidem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 13:49

Agáta Prachařová trávila Silvestra s osobou, na kterou se může za všech okolností spolehnout. Jak se ale ukázalo i její manžel Jakub, s nímž se rozešla, prožil poslední den roku s člověkem, o kterého se může opřít. O koho šlo?

Agáta Prachařová uplynulý rok hodnotit nechtěla, bilancovat se nechtělo ani Jakubu Prachařovi. Manželé se před několika měsíci rozešli a po vzájemné dohodě se nakonec nesešli ani o Vánocích. Každý je trávil se svou rodinou, herec a moderátor s maminkou Danou Batulkovou a sestrou Marianou.

Kuba ale nevynechal ani setkání s tátou Davidem. Společně s ním popřál na Silvestra fanouškům prostřednictvím instagramového profilu. „Tak šťastný nový rok,“ vzkázali nositelé příjmení Prachař.

Ani Prachařova stále ještě právoplatná manželka nebyla poslední den roku sama a nezapomněla si do Jakuba šťouchnout. „Je pár lidí, na které se můžu spolehnout, a je jedno, jaká je denní doba, měsíc, rok,“ napsala k fotografii kamarádky Elišky.

Prachař si ale z podobných narážek nic nedělá a čeká jen na to, až se podaří dotáhnout do konce rozvod. Ani fakt, že je stále ženatý, mu ale není výraznou překážkou. Už před několika měsíci vyšlo najevo, že randí s modelkou Denisou Dvořákovou.

Témata: Jakub Prachař