Anička Slováčková a slova naděje: V lednu se vše vyřeší!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 13:10

Navzdory vážné nemoci, kterou jí diagnostikovali lékaři, neztrácí Anička Slováčková optimismus. Z jejího novoročního příspěvku je cítit, že věří tomu, že léčba bude brzy úspěšně u konce.

V posledních měsících uplynulého roku si začal osud s Aničkou Slováčkovou nepěkně pohrávat. Herečka a zpěvačka si našla bulku v prsu a lékaři jí následně diagnostikovali rakovinu. Na Nový rok přesto psala na sociální síti o tom, že se cítí šťastná.

„S rokem 2019 se loučím stejně, jako jsem se loučila na našem vánočním koncertě v Semaforu. Dojatá, šťastná, naplněná. Tenhle rok mi toho dal tolik. Tolik mě toho naučil. Ukázal mi, kdo je vždy po mém boku, ať se děje cokoliv,“ konstatovala.

Z úst dcery slavných rodičů zazněla i slova plná naděje týkající se léčby zákeřné nemoci. „Jsem ráda, že do té kulaté dvacítky jdu s čistým štítem, a kdyby přece jen byly nějaké neduhy, tak se vyřeší během ledna,“ napsala nejspíš v narážce na to, že jí čekají další chemoterapie.

Na závěr připojila přání všem svým fanouškům, kterých má přes 90 tisíc. „Buďte zdraví. Buďte šťastní. A rozdávejte kolem sebe lásku. Ona se vám vrátí zpět,“ vzkázala.

Témata: Anna Slováčková