Lucie Vondráčková: Nový chlap nabírá na obrysech?

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 11:17

Kromě zdraví a štěstí přejí fanoušci Lucii Vondráčkové nového chlapa. Někdy to může působit tak, že už přání nabírá na konkrétních obrysech. Herečka a zpěvačka se dnes pochlubila na sociální síti hned několika snímky s atraktivním mužem.

Pokud je Lucie Vondráčková v poslední době ochotná mít vedle sebe nějakého muže, je to zpěvák Julián Záhorovský, který pro ně napsal duet Umřu s tebou. Navzdory spekulacím to nevypadá, že by mezi nimi přeskočila jiskra, ačkoliv o sobě navzájem mluví oba s obdivem.

Oblíbená herečka a zpěvačka se třeba nechala slyšet, že jí připadá sympatická, že Záhorovský v době, kdy nemusel, ještě vystudoval vysokou školu. Někdejší účastník SuperStar zase Vondráčkovou označil za jednoho z největších dříčů v šoubyznysu a naprostou profesionálku. Není tedy divu, že si mají co říct i v novém roce.

Hned v jeho prvních dnech totiž společně vyrazili do moravskoslezské metropole, kde si pořídili trojici fotek, které dvojnásobná maminka zveřejnila na instagramu. „Ostrava!!! Dobré ráno v ČT… přímý přenos a teď už vlakem s Juliánem Záhorovským,“ napsala k tomu.

Pracovní vztah pomalu přerůstá v kamarádství, další posun ale moc pravděpodobný není. Záhorovský totiž dříve uvedl, že by si sice dokázal představit takovou manželku, ale mít holku z branže ho prý neláká.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský