Lucie Šafářová přiznala: Skoro jsme vyhořeli!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 10:40

O Vánocích a na Silvestra mají hasiči tradičně hodně práce. V posledních dnech jsou velkým tématem požáry způsobené lampiony. Sympatická tenistka Lucie Šafářová přiznala, že i jim přidělaly velké problémy.

Lampiony štěstí jsou v posledních dnech velkým tématem. V západoněmeckém Krefeldu totiž během novoročních oslav způsobily požár pavilonu opic v zoologické zahradě, při němž zahynula naprostá většina zvířat. V pražské ZOO zase jeden přistál jen pár metrů od pavilonu slonů.

Jak se ale ukazuje, vypouštění lampionů není cizí ani českým celebritám. Na instagramu se k němu mimo jiné přiznala novopečená maminka Lucie Šafářová. Hasiči přitom upozorňují, že jde o porušení zákona, jelikož otevřený oheň v tu chvíli není pod lidskou kontrolou.

Tenistka ale přiznala, že po letošní zkušenosti si to propříště nejspíš také odpustí. „Tak jsme si mysleli, že lampion bude lepší jak petardy… než jsme skoro vyhořeli. Příště dáme asi jen prskavky,“ oznámila na sociální síti.

V příspěvku nezapomněla označit partnera Tomáše Plekance, se kterým si pod vánoční stromeček nadělili ten nejhezčí dárek. Pár dní před svátky se jim totiž narodila první společná dcera Leontýnka.

Témata: Lucie Šafářová