Jak Leoš Mareš skončil v televizi? Předražená šou, kterou NIKDO NECHTĚL!

Leoš Mareš 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. ledna 2020 8:59

Moderátor Leoš Mareš se v posledních letech několikrát pokusil vrátit na televizní obrazovky. Nevyšla mu ale ani jeho vlastní talk show, ani další pořady, které moderoval. Před rokem skončil jeden z posledních, drahý, a k uzoufání nudný.

Měla to být velkolepá show a televizi Prima měla zajistit sledovanost. Namísto toho totálně propadla. Soutěžní pořad 1 proti všem, který byl podle dostupných zdrojů nejdražším televizním pořadem vůbec, skončil stejně rychle, jako začal.

A s ním i moderátoři Leoš Mareš a Libor Bouček. Výroba jednoho dílu totiž stála několik milionů korun a ani moderátoři nejsou dvakrát nejlevnější. Přesto se televizi sázka na ně nevyplatila.

Pořad 1 proti všem, který televize nasadila oproti soutěži Tvoře tvář má známý hlas, měl mnohem nižší sledovanost, než televize čekala. Nedosáhl ani na půl milionu lidí, což je na televizní poměry velmi slabé.

Bouček se ale na obrazovkách udržel. Zůstal jako moderátor divácky oblíbených pořadů pořad Máme rádi Česko a tehdy i Pevnost Boyard. Za to pro Mareše šlo o nepříjemnou zprávu.

Byl to totiž jen další pořad, který mu televize zařízla. Že by už byl na obrazovkách okoukaný?

Témata: Leoš Mareš Libor Bouček