Dominika Gottová v rozpacích: Labilní manžel udělal překvapivou věc!

Dominika Gottová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 8:23 | Aktualizováno: 3. ledna 2020 18:45

Dominika Gottová musí být v rozpacích z chování svého finského manžela. Psychicky nemocný Timo Tolkki udělal překvapivou věc - krok vstříc tomu, aby si dceru Karla Gotta opět získal na svou stranu.

Dominika Gottová udělala v závěru minulého roku všechno pro to, aby se definitivně zbavila nevěrného a psychicky nemocného manžela Tima Tolkkiho. Opustila Finsko, kde s ním dlouhá léta žila, a vrátila se domů do Česka. Všechno nasvědčovalo tomu, že rozvod bude jen formalitou.

Zvlášť když finský hudebník začal šířit prostřednictvím médií jednu nehoráznou lež za druhou a nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se rozhodla zpřetrhat všechny vazby. Jak se ale ukazuje, dlouho to nevydržela a už jsou opět v kontaktu.

„Zajímá mě, jak se mu daří a zda už je to lepší,“ vysvětlila serveru blesk.cz, proč znovu změnila názor. Co se od manžela dozvěděla? „Timovi je teď lépe, což z něj cítím a dělá mi to radost,“ neskrývala překvapení.

Než Dominika obnovila s manželem kontakt, stanovila si jednu podmínku, kterou muzikant dodržel. „Přestal s tím lhaním, co rozkřikoval do médií – třeba, že jsme se stravovali s bezdomovci!“ nechala se slyšet. Tak uvidíme, jestli nakonec nesvolí k tomu, aby za ní Timo přijel do Prahy.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki