Zoufalý Jiří Krampol přiznal: Není nic horšího, než…

Jiří Krampol, herec a moderátor 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 16:19 | Aktualizováno: 3. ledna 2020 22:01

Jiří Krampol si konec roku 2019 představoval jinak, ale nebylo mu přáno. Manželku mu opět odvezli do nemocnice, a tak se zase musel zabavit sám. Měl přitom jasno, co na Silvestra určitě nechce dělat.

Uplynulý rok byl pro Jiřího Krampola a pevnost jeho svazku s manželkou těžkou zkouškou. Hana Krampolová totiž po několika kolapsech skončila na několik měsíců v léčebnách a dalších zdravotnických zařízeních. Když už to vypadalo na šťastný konec, musela před Vánoci opět do nemocnice.

Ženě populárního baviče praskl vřed, a tak bez ní musel strávit vánoční svátky i Silvestra a Nový rok. Zatímco na Štědrý den zašel na oběd s přáteli, na přelomu roku měl spíš jasno o tom, co by dělat nechtěl.

Krampol totiž ve vysílání Českého rozhlasu projevil nesouhlas s tím, že by poslední den v roce měl být plný zábavy. „Silvestr je na vystupování nejhorší den. Není totiž nic strašnějšího, než si říct, že se budeme bavit právě teď,“ řekl v pořadu Xaver a host.

Sám prý vyrazí raději na procházku po městě či na návštěvu ke známým. „Sice přichází nový rok, ale ten starý odchází a já vím, že jsem zase o něco starší. Za každé dobré a špatné věci, které se mi ten rok udály, si dělám čárky,“ dodal.

Témata: Jiří Krampol