Lucie Vondráčková v roce 2020? Nový chlap a rovnou MIMINKO!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 13:50 | Aktualizováno: 5. ledna 2020 13:38

Lucie Vondráčková vstoupila do nového roku obklopena sněhem a s úsměvem na tváři, který značí, že je doopravdy šťastná. Fanoušci jí ovšem přejí ještě víc štěstí. Co herečce a zpěvačce předpovídají pro letošní rok?

Lucie Vondráčková na přelomu dekády jen září. Náladu si nenechala pokazit ani faktem, že se otci jejích dětí narodila před Vánocemi dcera s jinou partnerkou, naopak ji přivítala do rodiny, jako by doufala, že se jí to celé jednou vrátí. Plná elánu a energie vstoupila i do nového roku.

S úsměvem na tváři vyrazila na hory, aby si užila sněhu, na který si během let v kanadském Montrealu zvykla, a pečlivě to dokumentovala na sociální síti, kde zveřejnila zajímavou fotografii. „2020,“ připsala k ní pouze. Fanoušci ale diskuzi u příspěvku využili k tomu, aby jí popřáli. Zvlášť některé vzkazy stojí za přečtení.

„Luci, ať vás provází samé štěstí a ten krásný úsměv, který máte, ať nikdy neztratíte. Hodně písniček, na které se těšíme, a nejvíc pořádného chlapa, který vám všem třem udělá ze života parádní jízdu. Věřím, že takových chlapů je pořád ještě hodně,“ píše Simona.

Další fanynka přeje dvojnásobné mamince s novým partnerem další miminko. „Lucinko, jste můj veliký vzor! Zvládáte těžké životní situace s úsměvem a jako by se nic nedělo. Vás jen tak něco neporazí, jste takové naše sluníčko. Dobře, že jste na světě i se svými písněmi. Mnoho štěstí a zdraví! A za sebe Vám přeji ještě holčičku,“ vzkázala Lenka. Tak uvidíme…

Témata: Lucie Vondráčková