Jakub Vágner porušil slib tanečnici! Co na to jeho Míša ze StarDance?

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 11:55

Když končila StarDance, cítil Jakub Vágner velkou úlevu. Mrzelo ho však, že už se nebude vídat s tanečnicí Míšou, a tak jí slíbil, že se o spolu o Vánocích uvidí. Proč se to nakonec nestalo?

Produkci StarDance se v minulosti několikrát podařilo dát dohromady takové lidi, že se z tanečních partnerů nakonec stali i životní. V poslední řadě to vypadalo, že jiskra přeskočila mezi Jakubem Vágnerem a Michaelou Novákovou. Jak vás stars24.cz informoval, pár měl dokonce v plánu trávit společně čas o Vánocích. Jenže nakonec bylo všechno jinak.

Rybář a tanečnice, kteří dokráčeli až do finále, se o svátcích neviděli. „Domluvili se, že jí udělá radost něčím jiným. Vím, že už něco plánuje. Svátky ale musel prožít v přírodě. Potřeboval si odpočinout, bylo toho na něj moc,“ řekla serveru ahaonline.cz Jakubova sestra a manažerka Tereza.

Vágnera to zkrátka po několika měsících strávených na tanečním parketu táhlo zpátky k vodě, u které byl podle instagramového profilu ještě 30. prosince. Podle fotografie se mu podařil opravdu velký úlovek.

O vánoční setkání nakonec nijak zvlášť nestála ani tanečnice, protože chtěla svátky strávit s rodiči mimo Prahu. „Bylo to tak náročné, že jsme oba potřebovali být tam, kde to máme nejraději,“ vysvětlila Nováková.

Témata: Jakub Vágner