Agáta Prachařová: Zase si chová hada na prsou?

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 11:16

Agáta Prachařová nebude na rok 2019 vzpomínat v dobrém, jelikož o některých lidech ve svém okolí zjistila dost zásadní věci. Stále však má kolem sebe i osoby, na které se může za všech okolností spolehnout.

Když měla Agáta Prachařová zhodnotit právě uplynulý rok 2019, řekla, že ho hodnotit nebude. Během posledních 12 měsíců zjistila, že si chová na prsou hada v podobě manžela Jakuba Prachaře, s nímž se teď hodlá definitivně rozvést. Zatím navíc nemá žádnou jistotu, že to s novým přítelem Zdeňkem bude jiné.

Dvojnásobná maminka ale na Silvestra přece jen ukázala svým fanouškům osobu, na kterou se může obrátit i v krušných chvílích, jakých zažila už nespočet. Jde o její kamarádku Elišku. „Je pár lidí, na které se můžu spolehnout, a je jedno, jaká je denní doba, měsíc, rok,“ napsala Agáta k fotce na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Pro 31, 2019 v 12:32 PST

„Jsou kámoši, které máš od 3 let a zůstanou ti napořád. Můžeš přijet na návštěvu bez ničeho, lehnout si na gauč, dát jí děti, zavolat jí ve 2 ráno a vždy je tu pro tebe… První Silvestr s mojí, která mě nikdy neopustí,“ dodala.

Také Vánoce strávila Prachařová ve společnosti lidí, o které se může opřít. U ní doma se poprvé sešla celá rodina a štědrovečerní menu připravila právě dcera herečky Veroniky Žilkové. Naopak k plánovanému setkání s manželem nedošlo.

Témata: Agáta Hanychová