Stanislava Lekešová (†63) zemřela: Takhle reagovala Anna K.!

Anna K. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 9:25

Zpráva o úmrtí moderátorky a hlasatelky Stáni Lekešové zasáhla řadu lidí v šoubyznysu, mezi nimi i Annu K., která má s vážnými zdravotními problémy dost svých zkušeností. Co vzkázala kamarádce do nebe?

Minulý týden zaskočila naprostou většinu lidí zpráva, že moderátorka a hlasatelka Stanislava Lekešová (†63) podlehla těžké nemoci. Nic totiž netušila řada jejích kolegů a přátel. Překvapení neskrývala ani zpěvačka Anna K., která zákeřnou rakovinu porazila.

„Právě mě zasáhla jako blesk zpráva o Stáně Lekešové… Ani já tomu nemůžu a nechci uvěřit… Nebyly jsme sice úplně nejbližší kamarádky, ale znala jsem ji spoustu let, z návštěv v pořadech, které moderovala,“ rozepsala se na instagramu.

Zpěvačka připomněla, že jí Lekešová byla oporou. „Vždy se mnou tak krásně mluvila a držela mi palce v mém boji a stále opakovala, jak moc jsem statečná a jak mne obdivuje za mou otevřenost,“ zavzpomínala.

„Staničko, to ty jsi ta nejstatečnější… Jak jsi mohla zvládnout takový boj, bez podpory kamarádů a kolegů??? Jak? Sdílená bolest je totiž poloviční bolest… alespoň to je má zkušenost… Jsi pro mě obrovská hrdinka, to ty jsi ta statečnější z nás dvou,“ konstatuje Anna K.

„Kéž bych to bývala tušila, když jsme se spolu naposledy viděly a objaly se… obejmula bych tě pevněji… Objímám tě tedy na tu dálku a velmi upřímnou soustrast tvé rodině. Už teď mi chybí tvůj nejmilejší úsměv,“ dodala.

Témata: Stanislava Lekešová Anna K.