Jaromír Jágr: Jak to dopadlo s jeho plány na Silvestra?

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 21:10

Jaromír Jágr neměl po letech jasno, co bude dělat na Silvestra. Zatímco dřív musel brát v potaz angažmá v zámořské NHL nebo touhy partnerky Veroniky Kopřivové, teď má volné ruce. Jak s tím naloží?

Po letošním rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou musí Jaromír Jágr po letech řešit, jak stráví konec roku. Zatímco vánoční svátky nakonec strávil s příbuznými, konkrétně se sestrou a jejími dětmi, o Silvestru úplně jasno neměl.

Legendární hokejista byl dokonce tak zoufalý, že prosil fanoušky o radu. „Kdyby měl někdo nějaký nápad, jsem připravený. Nějaká skvělá párty. Já jsem zatím volný. Hrajeme až 3. a 4. ledna. Můžeme něco podniknout. Jsem volný jako pták,“ hlásil v internetovém vysílání. 

Na všechny příznivce, kteří by mu chtěli dělat návrhy, měl ale jednu konkrétní prosbu. Nechtělo se mu někam daleko. „Ideálně někde v okolí Prahy. Jsem na jízdu starý. Nebaví mě to,“ dodal Jágr.

Jak se nakonec rozhodl, jasné není. Každopádně rozhodnutí mu mohlo usnadnit zranění, kvůli kterému už delší čas absentuje na ledě. Mezi mantinely chyběl i v posledním letošním utkání, které se hrálo včera.

Témata: Jaromír Jágr