Těhotná Monika Bagárová: Takhle reagovala na šťastnou novinku!

Monika Bagárová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 15:15

Monika Bagárová o Vánocích oznámila fanouškům šťastnou novinu, že čeká miminko. Teď se rozhodla jim prozradit, jak na tuto informaci reagovala ona sama. Její příznivci se navíc dočkali i dalších zajímavých zpráv.

Fotkou z ultrazvuku, kterou držela v ruce, oznámila Monika Bagárová o Vánocích, že čeká miminko se svým partnerem Makhmudovem Muradovem. Teď lidem ukázala další zajímavý snímek, který naopak zachycuje její reakci na šťastnou novinu. 

Sympatická zpěvačka na něm doslova září a má úsměv od ucha k uchu. „Tahle fotka vznikla v den, kdy jsem se o svém těhotenství dozvěděla. Nebylo to jako ve filmu v krásném pyžamku ráno v koupelně. Ale emoce se daly krájet nemohla jsem se přestat usmívat,“ přiznala na instagramu.

Vzhledem k velkému zájmu o jakékoliv informace se někdejší účastnice SuperStar rozhodla, že nemá smysl cokoliv tajit. „Za den mi od vás přichází x krásných gratulací a otázek, hlavně v kolikátém jsem měsíci. Není důvod nic tajit, mám za sebou šťastně první trimestr a jsem ve 4. měsíci,“ prozradila.

Momentálně se zkrátka všechno točí kolem nenarozeného potomka a těhotenství, které zatím probíhá téměř bez komplikací. Vysvětlil se i incident, který vyděsil všechny její fanoušky.

Témata: Monika Bagárová