Stanislava Lekešová (†63): Rodina rozhodla o posledním rozloučení!

Stanislava Lekešová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 11:11 | Aktualizováno: 2. ledna 2020 23:05

Smutná zpráva zasáhla minulý týden mediální scéna, o Vánocích nás navždy opustila moderátorka a hlasatelka Stanislava Lekešová. Její rodina už rozhodla o tom, jak proběhne poslední rozloučení.

Minulý týden zaskočila diváky i posluchače smutná zpráva o úmrtí hlasatelky a moderátorky Stanislavy Lekešové (†63), která podlehla těžké nemoci. O její diagnóze přitom neměla tušení ani řada jejích známých. Promluvila o tom např. kolegyně z pořadu Sama doma Lucie Křížková.

I ona by se bezpochyby s kamarádkou ráda rozloučila. Příležitost dostane v České televizi, která podle dostupných informací chystá speciální vzpomínkový díl oblíbeného pořadu hned při první lednové příležitosti. 

S posledním rozloučením je to podle všeho poněkud složitější. „Rodina nebude dělat veřejný pohřeb, rozloučí se s ní při soukromém obřadu. Tak by si to prý i Stáňa přála,“ řekl serveru blesk.cz dobře informovaný zdroj z okolí její rodiny.

Lekešová se poprvé objevila na televizních obrazovkách ještě za minulého režimu poté, co v roce 1985 vyhrála konkurz na programovou hlasatelku. V poslední době uváděla oblíbený pořad pro ženy Sama doma.Byla také výraznou rozhlasovou osobností, na Českém rozhlase 2 uváděla odpolední program.

Témata: Stanislava Lekešová