Lucie Borhyová: Tohle by do ní nikdo neřekl!

Lucie Borhyová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 9:34

Lucie Borhyová ví, jak si závěrečné dny roku užít. Po milovaných Vánocích vyrazila na hory, kde se mimo jiné věnovala činnosti, kterou by do ní nikdo neřekl. Co oblíbená moderátorka udělala?

Ačkoliv doprava do největších krkonošských lyžařských středisek v posledních dnech kolabovala, Lucii Borhyovou to od cesty do Pece pod Sněžkou neodradilo. Poté, co si užila Vánoce, vyrazila na hory.

Po svátcích se totiž na sociální síti ozvala fanouškům a náplní nebyly rozhodně jen lyže. Tvář televize Nova ukázala fotky s pejskem, z pěší túry, osedlala ale i zimní skútr, čímž příznivce opravdu překvapila.

„Přijeli jsme si užít čerstvého sněhu a rozšířit si obzory,“ prozradila svůj plán oblíbená moderátorka. Včera už ale pomalu přepínala na práci. „Krásný čas na horách nám zase na chvíli končí a zítra už se opět uvidíme nejen v Silvestrovských Televizních novinách,“ přiznala včera.

Všechno ale nasvědčuje tomu, že si před návratem před kameru odpočala. Na rozdíl od lidí, kteří tvrdí, že Vánoce jsou obdobím stresu a shonu, které si vůbec neužijí.

Témata: Lucie Borhyová