Marek Eben děsí diváky: PŘIZNÁNÍ O STARDANCE!

Marek Eben a Tereza Kostková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 20:39 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 9:51

Moderátor Marek Eben a StarDance. Jedno bez druhého si dnes už nikdo neumí představit. A sám moderátor si to moc dobře uvědomuje. Málokdo si ale dokáže představit, co vše vlastně takové moderování znamená ve chvíli, kdy nesmíte vynechat jediný večer.

Zdálo by se, že Ebena jen tak něco nerozhodí. Moderovat StarDance ale není ani po tolika letech snadnou záležitostí.

"No, člověk se na tomhle pořadu moc naučí. Přece jenom je to deset přímých přenosů a už to samo o sobě vyžaduje poměrně velkou psychickou odolnost. Jsou kolegové, kteří to mají rádi, ten adrenalin," přiznal pro idnes Eben.

Dodal, že jeho kolegyni Tereze Kostkové to nevadí vůbec. "Ale já jsem si na to nikdy nezvykl, pořád mi to trochu nahání hrůzu," dodal.

Podle svých slov se například naučil, že jde o večery, ze kterých ho nic neomluví. "Už jsem moderoval s devětatřicítkou horečkou, s antibiotiky nebo s kodeinem, to je můj věrný kamarád," překvapil.

"StarDance, to je takový Himálaj showbyznysu. Je to vysoko, takže tam pěkně fouká a nedýchá se tam snadno, někdy tam lezete s kyslíkem, někdy bez, ale zůstat v základním táboře nemůžete," dodal Eben.

Témata: Marek Eben StarDance