Už se konečně naučila vařit? Vondráčková se pochlubila fotkou z Vánoc, tohle ale nečekala!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 14:49 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 16:35

Zpěvačka Lucie Vondráčková se na sociální síti pochlubila fotkou z oslavy Vánoc. Ostrou reakci, kterou vyvolala, ale zřejmě nečekala.

Lucie Vondráčková je na sociálních sítích aktivní a svým fanouškům ráda sem tam pošle nějaký ten postřeh ze svého života. Pochlubila se například stromečkem plným dinosaurů, nebo štědrovečerní tabulí.

Jestli jde o jí prostřený stůl nebo ilustrační fotku nejde sice z obrázku samotného poznat, přiložený text "skoro hotovo" je ale více než vysvětlující. A přání veselých Vánoc jasně naznačuje, že se zpěvačka opravdu snažila o krásné svátky.

Dle našeho mínění se jí prostřená tabule opravdu povedla. Tento názor ale nesdílí všichni. Jedna z fanynek je například přesvědčena, že fotku prostřeného stolu Vondráčková nepořídila. A nejen to.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Plný vánoční strom dinosaurů...:) ? #imagination #kids #love #tothemoonandback #boys #motherhood #surprises #dinosaurs #trex #christmas #lights

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Pro 18, 2019 v 6:42 PST

"Nebo že by se už konečně naučila, ve svých skoro 40 letech se vařit?!?" přisadila si ostře. Netrvalo však dlouho a přišla reakce od jiné fanynky.

"Vy... osobně se znáte s Lucií? Víte co umí a co neumí? Co umíte vy, to jste tady předvedla," zeptala se jiná sledující. Dočkalo se jí však neméně ostré odpovědi: "Co předvádí za 'umění' Vondráčková, je přeci veřejně známá věc, žádné tajemství, takže nač ten údiv. Zato vy soudíte nějak rychle. Co umím já, vědět nemůžete, a už děláte plané závěry. Takže asi tak."

Většina lidí naštěstí reagovala naopak a Vondráčkové také popřáli krásné svátky.

Témata: Lucie Vondráčková