Marek Eben UCHVÁTIL ČECHY! Dochází jim slova!

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 10:28 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 6:55

Moderátor Marek Eben opět dokázal, že patří mezi miláčky českého národa. Po 26 letech se opět postavil před kameru, a reakce, které míří na jeho osobu, jsou více než pozitivní!

Marek Eben je umělec každým coulem. Zpívá, moderuje, hraje. Před kamerou je jako doma a televize mu není cizí. Pořádnou hereckou roli si ale nestřihnul už dlouhých 26 let.

Naposledy si přitom zahrál v televizní komedii Anatol v roce 1993. A před kameru se vrátil až teprve nyní, ve štědrovečerní pohádce Princezna a půl království si zahrál rytíře Valeriána, který učil vladaře etiketě. 

Jak jeho herecký výkon dopadl? Podle diváků velmi dobře. Lidé jsou napříč internetem nadšení Ebena v herecké roli vychvalují do nebes.

"Pan Eben byl skvělý!" uvedl jeden z diváků. "Krásné herecké představení Marka Ebena," napsala jiná divačka. "Pan Eben je záruka kvality," napsala další.

"Moc povedené, a top byla role pana Ebena," napsala jiná divačka. "Za nás skvělá pohádka. Nejlepší Marek Eben," uvedla na facebooku další. "Pan Eben by měl točit daleko více," přisadil jiný divák.

"Úžasná pohádka i díky obsazení a p. Eben - no prostě top," chválí další divačka. "Úžasná, živá, vtipná a krásna příběhová pohádka s vynikajícím Markem Eben," napsal další divák. "Pohádka se nám moc líbila. 1* pro Marka Ebena," nešetřila chválou další divačka.

Velkou pochvalu ale sklidili i další herci, zejména Matouš Ruml a Jakub Prachař. Bohužel se však přání těch fanoušků, kteří si přejí, aby se Eben v televizi ukazoval častěji, zatím nevyplní, naopak.

Příští rok se totiž moderátor neobjeví ani ve StarDance. Soutěže se totiž opět dočkáme až v roce 2021, a proto se s Ebenem setkáme jen v diskuzním pořadu Na Plovárně.

Témata: Marek Eben