Dominika Gottová: CO BUDE V ČESKU DĚLAT?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 8:36

Dcera zesnulého zpěváka Dominika Gottová se vrátila do Česka. Po nevydařeném vztahu Finsku se rozhodla usadit se opět doma a najít si práci. Sama přiznala, že dostala hned dvě nabídky.

Dominika Gottová je sice dcerou slavného a bohatého zpěváka, sama ale měla v posledních letech poměrně hluboko do kapsy. A to tak, že jí otec musel údajně půjčovat peníze na to, aby za ním mohla vůbec přiletět.

Rozhodně ale není líná ani jednou z těch bohatých dědiček, která by se rozhodla dát si nohy nahoru a do konce života nesáhnout na práci. Naopak.

Poté, co se jí rozpadl vztah s finským hudebníkem Timem, se vrátila zpět do vlasti, kde si hledá práci. A serveru super.cz přiznala, že má hned dvě nabídky.

"Jedno je práce za barem, na což jsem vyučená a mám s tím letité zkušenosti, takže by bylo fajn, kdyby to dopadlo," pochlubila se Dominika.

Druhou nabídku prý dostala z rádia. "Musím říct, že mě velmi baví. Je to úplně nová věc. Musím myslet taky do budoucna, protože za barem nemůžu stát do důchodu a v šedesáti by mě tam asi nechtěli," uvedla Dominika.

Jestli ji uvidíme stát za barem nebo za mikrofonem je zatím velkou neznámou, rozhodně je ale vidět, že nechce skončit na ulici. Snad ji nadšení pro práci vydrží.

Témata: Dominika Gottová