Rozchod dvou hvězd StarDance: Byl tohle ten důvod?

Jan Onder (tanečník) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 21:59 | Aktualizováno: 30. prosince 2019 21:41

StarDance z nich udělala hvězdy, zároveň ale přispěla k jejich rozchodu. Jan Onder a Lucie Hunčárová k sobě letos po letech odloučení zase hledají cestu. Tanečník ale naznačil, že se rozešli možná i kvůli něčemu jinému.

Ve StarDance nejprve působil jako velice úspěšný tanečník, dnes je s ní Jan Onder. spjatý především v zákulisí. Logicky tedy nezastírá, že zásadně ovlivnila jeho život, podle jeho slov díky ní pochopil, co chce v životě dělat. Populární taneční soutěž ale výrazně ovlivnila i jeho osobní život. 

Dlouhou dobu totiž tvořil pár s kolegyní Lucií Hunčárovou, která ale dostala v jedné z řad za partnera kuchaře Emanuela Ridiho a přeskočila jiskra. Otázkou však, zdali nesehrálo roli i jejich společné působení na parketu.

Onder totiž v rozhovoru přiznal, že si s Hunčárovou uměli vjet do vlasů. „S jednou partnerkou jsem tančil jedenáct let, deset let jsme spolu žili. S tou jsem se na parketě hodně hádal. Pak jsem všechno přehodnotil a se dvěma tanečními partnerkami, které jsem od té doby vystřídal, jsem v klidu a jen si to užívám,“ přiznal v rozhovoru pro Právo. 

Po rozchodu tanečnice s Ridim k sobě ale opět hledají cestu. Dokonce spolu zapózovali i na finále letošní řady StarDance. Už jsou ale jenom kamarádi. 

Témata: Jan Onder (tanečník) Lucie Hunčárová StarDance