Vlaďka Erbová: Gulaši se jí o Vánocích nepříjemně připomněl!

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 19:55

Vlaďka Erbová se letos rozešla s partnerem Michalem Gulašim a hokejista brněnské Komety jí to o Vánocích dost nepříjemně připomněl. Na sociální síti totiž ukázal něco, co modelku bezpochyby nepotěší.

Z jednoho důvodu nejspíš Vlaďka Erbová nebude vzpomínat na letošní rok v dobrém. Rozešla se totiž se svým partnerem Michalem Gulašim, se kterým žila ještě v první polovině tohoto roku. Od jejich rozchodu už uplynulo několik měsíců a roli v něm podle všeho hrálo i záletnictví sportovce.

Koncem listopadu totiž z okolí hokejisty brněnské Komety dorazila informace, že rychle vstoupil do dalšího vztahu. S novou přítelkyní už je údajně delší dobu. Právě o Vánocích se to mělo definitivně potvrdit.

Podle serveru expres.cz se sportovec mezi svátky na sociální síti pochlubil fotografií s novou láskou. Jeho nynější partnerka prý na první pohled zaujme potetovaným tělem. 

Gulaši s Erbovou po rozchodu úplně zpřetrhali vazby. Krátkovlasá modelka se odstěhovala z Brna a usadila se v rodném Mostu. Ona si ale podle všeho zatím nikoho nového nenašla. 

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši