Patricie Solaříková: Hádka novomanželů o Vánocích!

Patricie Pagáčová s manželem 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 19:14

Patricie Solaříková má za sebou nadmíru úspěšný rok, během kterého se provdala. Jak ale přiznala, manželství není vždy procházka růžovou zahradou. O Vánocích si se svým mužem měla co říct.

Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) zažila opravdu přelomový rok 2019 v osobním i pracovním životě. Mimo jiné dostala nabídku dělat porotkyni v SuperStar, především se ale na počátku léta provdala.

Sympatická herečka a bývalá hvězda seriálu Ulice si v červnu vzala za muže svého partnera Tibora Pagáče a samotná svatba proběhla na poměrně netradičním místě - v lese. Teď už mají za sebou šest měsíců manželství a také první Vánoce jako manžel a manželka.

Ačkoliv jde o svátky klidu a míru, Patricie na sociální síti přiznala, že se to doma neobešlo bez hádek. Na sociální síti zveřejnila fotografii s vánočními kulisami, na které je zachycena při polibku s manželem. Snímek ale doprovodila všeříkajícím komentářem.

„Ještě rychle nasát vánoční atmošku, než to skončí. A abyste si nemysleli, taky jsme se poštěkali kvůli ptákovinám přes Vánoce. Abychom se tady furt všichni netvářili, že je všechno pořád sluníčkový. Ale vždycky to všechno naštěstí rychle vyřešíme,“ svěřila se Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková