Tohle byla Stáňa Lekešová (†63): Dojemná vzpomínka kolegyně bere za srdce!

Lucie Křížková a Stáňa Lekešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 17:52

Tento týden šokovaly Česko hned dvě smutné zprávy, jedna z nich se týkala úmrtí hlasatelky a moderátorky Stanislavy Lekešové. Na tu teď dojemně zavzpomínala kolegyně, která donedávna ani netušila, že se něco děje.

V úterý nepříjemně překvapila všechny diváky a posluchače smutná zpráva o úmrtí hlasatelky a moderátorky Stanislavy Lekešové (†63), která podlehla těžké nemoci. O hrozivé diagnóze přitom nevěděla ani řada jejích kolegů, včetně těch z pořadu Sama doma. 

Lucie Křížková v reakci pro server blesk.cz přiznala, že se o všem dozvěděla až před čtrnácti dny. Zároveň vyjádřila obdiv k tomu, jak statečná její zkušenější kolegyně, která se v médiích pohybovala od poloviny 80. let, byla. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova), Pro 28, 2019 v 3:18 PST

Památku Lekešové uctila i na sociální síti. Na svém instagramovém profilu totiž sdílela fotografii ze zákulisí natáčení pořadu. „Jsi pro mě nenahraditelná. Nikdy nezapomenu,“ vzkázala někdejší vítězka České Miss.

Později ještě sdílela vtipné video ze společného moderování Sama doma. „Tolik dojemných zpráv... Čtu si je s odstupem. Dokola bulim. Ale tahle vzpomínka mi zvedla náladu. A mám v srdci stovky dalších. Tohle byla Stáňa,“ dodala Křížková.

Témata: Stanislava Lekešová