Dominika Gottová: PRAVDA o seznámení s labilním manželem!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 15:35

Dnes možná Dominika Gottová ve skrytu duše lituje, že finskému hudebníkovi Timovi propadla, protože se s ním chce rozvést. Jak se s ním vlastně seznámila? Pravda vás možná překvapí.

Dominika Gottová prožila opravdu turbulentní rok, zvlášť v posledních měsících nabraly věci rychlý spád. V říjnu nejprve přišla o tatínka Karla Gotta (†80), nakonec se ale rozloučila i s psychicky nemocným manželem Timem Tolkkim, kterého opustila a hodlá se s ním nechat rozvést. Jak to s ním ale vlastně dala před lety dohromady?

Budoucí manželé se seznámili v době, kdy nejstarší dcera legendárního zpěváka pracovala pro rockový magazín, pro který psala a fotila. „Jednou mě vyslali do Německa, kde jsme si s Timem padli do oka,“ prozradila v online rozhovoru pro blesk.cz.

Jiskra prý ale hned nepřeskočila. „Nebyla to láska na první pohled, ale jakási atraktivita. Už na jeho druhém koncertě jsme si vyměnili telefony a on mi začal psát,“ popsala Gottová, jak probíhal další kontakt.

Sňatkem s finským hudebníkem se jí nakonec splnil sen. „Volali jsme si a on začal za mnou jezdit každý druhý týden do Prahy. Pak mi nabídl, že by si mě rád odvezl do Finska. Vždycky jsem se chtěla stěhovat do zahraničí a vzít si rockovou hvězdu,“ přiznala Mistrova dcera.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki