Jiří Langmajer: Konec velkých divadelních rolí?!

Jiří Langmajer 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 10:55

Jiří Langmajer přiznal, že ho jeho povolání v minulosti stálo dost psychických i fyzických sil, a tak musel dokonce vyhledat pomoc. Existuje možnost, že oblíbeného herce už nikdy neuvidíme ve velkých rolích?

Jiří Langmajer se letos oženil s Adélou Gondíkovou, jak ale přiznal v nejnovějším rozhovoru, jejich vztah v minulosti poznamenalo jeho chování, které souviselo s divadlem. Musel proto vyhledat pomoc psychiatra. 

„Scházel mi talent, tak jsem se ničil, abych tohle mohl hrát. Taky jsem to dotáhl tak daleko, že jsem si doslova zlomil vaz, že tedy jsem si fakt zlámal páteř a ani to mě nezastavilo. Až asi po třech, čtyřech letech jsem si uvědomil, že to tak je,“ vysvětlil internetové televizi DVTV.

Populární herec se ničil, aby mohl zahrát velké divadelní role. „Možná jo, čert ví. Je to možný,“ odpověděl oblíbený herec na dotaz, zdali to neznamená, že už žádná další velká role nepřijde. Nicméně se tomu nebrání.

„To by mě taky zajímalo, jestli to dokážu. Jestli se povede, jestli přijde nějaká nabídka hlavní role v nějakém divadle, a já budu mít čas a chuť to dělat, tak jsem na to zvědavej úplně stejně jako vy,“ nechal se slyšet Langmajer. 

Témata: Jiří Langmajer