Těhotná Monika Bagárová: Nástrahy těhotenství a pohlaví miminka!

Monika Bagárová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 21:08

Monika Bagárová oznámila o Vánocích šťastnou novinu, s partnerem Makhudem Muradovem zakládají rodinu. Populární zpěvačka teď prozradila, jak zatím zvládá těhotenství, a promluvila i o pohlaví miminka.

Monika Bagárová si letos pod stromeček nadělila nejhezčí dárek v životě. Jak vás stars24.cz informoval, sympatická zpěvačka o Vánocích oznámila, že čeká miminko s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Už kvůli tomu ale zažila i několik týdnů utrpení.

„Období, kdy jsem se necítila dobře, už mám za sebou. Trvalo to jenom strašnou chvilku. A to jsem si myslela, že to budu mít jako maminka, která problémy prožívala během celého těhotenství. U mě to přitom trvalo jenom necelý měsíc,“ přiznala v rozhovoru pro extra.cz.

Jinak u ní ale těhotenství neprovázejí některé věci, které se o nastávajících maminkách tradují. „Žádné. Že bych musela všechno sníst, to ne. Jediný způsob, jak na mně poznat, že budu maminkou, je bříško,“ tvrdí někdejší účastnice SuperStar.

O pohlaví prvního potomka zatím jasno není, Bagárová ale slíbila, že až to bude stoprocentní, všichni se to dozví. Tak uvidíme, jestli půjde o zpěvačku, nebo malého zápasníka. 

Témata: Monika Bagárová