Nepoučitelná Krampolová? Za zdravotní potíže si může sama!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 18:59

Hana Krampolová skončila o Vánocích se zdravotními potížemi opět v nemocnici, čímž zakončila opravdu nevydařený rok. Podle všeho ale k nejnovější hospitalizaci sama vydatně přispěla.

Rok 2019 byl pro Jiřího Krampola a jeho ženu Hanku opravdovou zatěžkávací zkouškou. Krampolová strávila několik měsíců po léčebnách, ale nakonec to vypadalo, že všechno dobře dopadne. Na samotném konci kalendářního roku se ale stala smutná věc.

Jak už vás stars24.cz informoval, před Vánocemi skončila manželka známého baviče v nemocnici. Praskl jí totiž vřed, a tak si Krampol letošní svátky moc neužil, protože ho zase čekala samota. V dohledné době to navíc na změnu k lepšímu nevypadá.

Podle serveru blesk.cz si prasklý vřed vyžádá dlouhou léčbu. Diagnóza prý navíc ukázala, že se Hana nedokázala zbavit závislosti. Na vznik vředu, případnou recidivu i jeho hojení má totiž velký vliv kouření. Herec a moderátor přiznal, že s tím jeho žena má nadále problém.

„Měla povoleno tři, maximálně pět cigaret denně. Vydrželo jí to ale jen pár dní. Bral jsem ji s sebou na vystoupení, ale občas to přece jen nešlo. A bylo zle,“ postěžoval si dle zmíněného webu Krampol. 

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol