Ivana Gottová: DŮVOD, proč jí bude hned po Novém roce smutno!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 14:51 | Aktualizováno: 30. prosince 2019 21:47

Ivana Gottová to po smrti Karla Gotta nemá jednoduché, hned po Novém roce ji navíc čeká další nepříjemná vzpomínka na zesnulého manžela. Co si bude vdova připomínat 7. ledna?

Konec letošního a začátek nového kalendářního roku je pro Ivanu Gottovou bezpochyby těžkým obdobím. Společně s dcerami oslavila první Vánoce od říjnové smrti manžela Karla Gotta (†80), již pár dní po Novém roce bude následovat jedno smutné výročí. Víte jaké?

Byl to pro všechny jeho známé šok, když 7. ledna 2008 obletěla svět informace, že se Mistr 7. ledna 2008 v Las Vegas oženil. Předtím totiž celý život působil jako odpůrce manželství. Přátelé byli opravdu překvapení. 

„Skoro nikdo tomu nevěřil, protože Karel předtím vážnou známost nikdy neměl. Myslím si, že udělal velmi dobře. Lidi pomlouvají, ale kdyby někdo měl možnost nahlédnout do toho soukromí, tak změní názor,“ nechala se dle webu sip.cz slyšet legendární zpěvačka Eva Pilarová.

Dvanáctého výročí svatby už se Karel Gott bohužel nedožije. Počátkem října nás Slavík navždy opustil, když podlehl akutní leukémii. Vdova si na něj bezpochyby 7. ledna 2020 vzpomene. 

Témata: Ivana Gottová Karel Gott